Fiberuttak for DIN skinne

Sist oppdatert: onsdag, juni 03, 2020

 


Helt nytt fiberuttak for DIN skinne for 4xSC simplex adapter eller LC duplex.

Elnummer 69 001 20 Fibersnorene vil bli hengende rett ned under uttaket, ikke stikkende ut mot døren i skapet.

På grunn av kompakt størrelse, kun egnet for bøybestandig fiber.

Selges tomt, uten adaptere. Vi anbefaler disse til dette uttaket:

 

 


Patchepanel for sikringsskap

Sist oppdatert: onsdag, februar 06, 2019

Våre nye paneler for på vegg montasje passer utmerket inn i de fleste sikringsskap, om de har egen nisje for kablingssystem eller ikke. Finnes i to versjoner, en for 6 keystone kontakter og en for 12. Plastrammen som kontaktene festes i kan snus alt etter om en vil at de skal vende opp eller ned (ca 45 grader).

69 932 25  - for 6 x Keystone

69 932 27  -  for 12 x Keystone

 

Fibersnorer LC OM4

Sist oppdatert: onsdag, februar 06, 2019

Vi har nå fått til lager store mengder fibersnorer, LC-LC duplex OM4. Snorene har vi i lengder fra 0,5 m opp til hele 40 m. Snorene er merket med elnummer i hver ende. Snorene finner du herNEK med ny FAQ for NEK-700 serien

Sist oppdatert: onsdag, januar 16, 2019

NEK har nå satt i gang et større arbeid med å samle spørsmål og svar til NEK-700 serien. Her blir mange viktige og interessante spørsmål besvart, og du har dessuten mulihet til å spørre om det nettopp du lurer på.

Link til siden finner du her

 

 

Oppskruing av dataskap

Sist oppdatert: tirsdag, juni 21, 2016

Våre dataskap er nå så enkle å sette sammen, at selv vår daglige leder John Arne Hovda (Store-John) klarer det på godt under 50 min.

Se videoen her

 

 

 

 

 

Norges Varemesse på Eliaden i Lillestrøm

Sist oppdatert: lørdag, februar 08, 2014
Norges Varemesse

Interessert i bygging av datasenter og store datarom? Sett i så fall av tirsdag 3. juni fra kl 12:30 til 15:00 på Eliaden, Norges Varemesse i Lillestrøm.

Detaljert agenda er enda ikke på plass, men vi fordeler tiden til følgende aktører. Meld din interesse ved å klikke på lenken under, så holder vi deg oppdatert via e-post:

Event!
  • Bli med på: Datasenter Seminar på Eliaden!

  • Tid: Tuesday, 03-Jun-2014 Jun 2014
  • Mer info - KLIKK HER!

TE Connectivity

Verdensledende leverandør av infrastrukturløsninger med skreddersydde produkter til datarom og datasenter. Har masse erfaring med leveranser av materiell til både kobber og fiberinstallasjoner med kapasitet 10Gbps, 40Gbps og 100Gbps. Hvilket utstyr vil gi lengst tilbakebetalingstid?

Saxo Bank

Har nettopp bygget et stort datasenter i København med TE’s infrastruktur og Cisco svitsjer. Deler sine erfaringer fra planlegging, installasjon og drift.

Cisco

Verdensledende på leveranser av svitsjer til større datasenter. Vil gi veiledning og tips til hvordan infrastrukturen bør være for at den skal passe best mulig inn mot elektronikk, slik at utbygger får best mulig igjen for sin investering og lengst mulig brukstid. Nye produkter og løsninger blir presentert.

Enkelt å sertifisere Cat 6A nettverk!

Sist oppdatert: lørdag, februar 08, 2014

Desverre er det slik at enkelte produsenter fortsatt ikke klarer å fremstille uskjermede cat 6A løsninger. Derfor faller mange leverandører for fristelsen til å argumentere for at en bør benytte skjermede løsninger istedenfor.

Et argument som ofte blir brukt, er at standarden da krever full testing etter Alien Crosstalk, noe som vil ta “flere år!!”

Alien CrossTalk Testing Easy Dette er selvsagt feil. Standarden skiller ikke på skjermet og uskjermet kabel, dessuten er testingen egentlig enkel å gjennomføre.

Vår cat 6A CopperTen uskjermet kablingssystem er testet for Alien Crosstalk fra produsentens side. Så lenge en holder seg innenfor de installasjonskrav som gjelder og terminerer kontaktene ihht beskrivelsen, trenger en ikke teste etter Alien Crosstalk. Unntaket er om kunden (gjennom sine internrutiner eller spesifike krav) krever at det skal testes etter denne parameteren. Da må en altså sette av et par timer ekstra for å teste på de mest utsatt linkene.

For testing av sin elektronikk bruker Cisco samme kablingssystem som IKN selger, TE’s CopperTen løsning. TE er således en Cisco Developer Partner.

For ytterligere spørsmål, kontakt oss.

Avstandskrav mellom svak- og sterkstrøms kabler

Sist oppdatert: lørdag, februar 08, 2014
bilde

Nye krav. Viktig info. Som forhåpentligvis de fleste nå har fått med seg, er kravet til avstand mellom svak- og sterkstrøms kabler nå endret. Detaljert informasjon om dette finnes i den nye normsamlingen NEK 700:2012 som så dagens lys i juni 2012.

For å fastsette korekt minimumsavstand mellom svak- og sterkstrøms kabler til enhver tid, må en kjenne hvilken segrasjonsklasse (fra A til D) som kategorikabelen tilfredstiller. Dette må oppgis av leverandør.

Som kunde av IKN vil vi hjelpe deg til en enklere hverdag. Bruker du våre kabler har vi laget en forenklet guide som du kan laste ned her.

Husk at dette ikke lenger er veiledninger, men krav som skal følges så lenge ikke annet er spesifikt avtalt mellom installatør og byggherre. Utviklere av applikasjoner som skal benytte kablingen som overføringsmedium tar for gitt at avstandene holdes. Slurv her kan føre til trege nettverk når de mest krevende applikasjonene kjøres. Enhver systemgaranti forutsetter selvsagt også at min. seperasjonsavstand følges.

Trenger din bedrift oppdateringskurs innen kabling, ta kontakt med oss i IKN.


Siste saker

  1. Fiberuttak for DIN skinne Trond Halleraker 03-jun-2020
  2. Patchepanel for sikringsskap Trond Halleraker 06-feb-2019
  3. Fibersnorer LC OM4 Trond Halleraker 06-feb-2019
  4. NEK med ny FAQ for NEK-700 serien Trond Halleraker 16-jan-2019
  5. Oppskruing av dataskap Trond Halleraker 21-jun-2016

Emner


Arkiv


    Sett denne?